Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Зустріч після походів

старшокласників гімназії №1з автором щойно виданих книг «Весла на воду» та «Ближні обрії» Михайлом Цимбалюком відбулася 27 лютого в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва.

Журналіст і письменник Михайло Цимбалюк брав участь в 13-ти походах в складі екологічно – туристичної експедиції «Дністер» з 2003 по 2018 роки. Книга «Весла – на воду» - це не лише щоденник експедиції, шляхові замітки, нариси, пригоди, але й багато цікавого історичного матеріалу з іменами, датами, подіями та цифрами про місцини, які відвідала команда, фольклорні нотатки, легенди, розповіді зустрічних селян.

Про труднощі та враження від побаченого та пережитого в походах поділився один з авторів книги Михайло Цимбалюк, та члени команди - Євген Валерійович Семенюк, колишній редактор та тележурналіст телекомпанії «Поділля Центр», який працював над документальною стрічкою, в якій висвітлювалися проблеми річки Дністер та наслідки негативного впливу людини на її стан, а також Микола Григорович Ропотан, лікар, що піклувався в походах про стан здоров’я членів команди. Їх розповіді супроводжувала слайд презентація зі світлин, знятих під час експедицій.

Йшлося під час зустрічі і про книгу лірики Михайла Цимбалюка «Ближні обрії». До книги ввійшли різнопланові вірші - від інтимної лірики до поезій громадянського змісту, від пророчих поезій до поезій філософського звучання. Кілька віршів з книги прозвучали на зустрічі у виконанні автора.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона