Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Вінницька письменниця та видавець Вікторія Гранецька зустрілася з читачами в юнацькій бібліотеці.

24 січня 2020 р. в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва відбулась зустріч з вінницькою письменницею, видавцем, лауреаткою літературної премії «Коронація слова» за роман "Мантра - омана" Вікторією Гранецькою та письменником, літературознавцем, музикантом Миколою Палигою.

В.Гранецька презентувала двосторонню збірку оповідань "Reality Show | Magic Show", за яку в 2019 році отримала Всеукраїнську премію ім. М.Коцюбинського. В одній вона зібрала сюжети,написані на основі реальних подій, в іншій вигадані фантастичні сюжети. Поєднує їх тринадцяте оповідання, в котрому сходяться всі персонажі та завершуються їхні історії. Молода письменниця також представила присутнім книги свого чоловіка та співзасновника видавництва «Дім Химер», що у м. Вінниці Влада Сорда.

Влад Сорд — вінницький поет, прозаїк та ветеран бойових дій, який з перших днів війни чотири роки поспіль захищав Україну на східному кордоні під позивним «Змій». На зустрічі презентувалась його книга «Безодня». Це збірка неймовірних і водночас на диво чесних історій, привезених автором з війни, побаченої на власні очі й прожитої впродовж чотирьох років у польових окопах, на закинутій шахті, у лісах, що повсякчас прострілюються. Тут немає героїзації «своїх» чи демонізації «чужих», це просто війна, котра випала на долю нашому поколінню. Інша його нецензурована книга віршів під кодовою назвою «+++» - це збірка «темної» поезії з війни, як своєрідне нагадування — не все написано з того, що має бути написано. Ці вірші більше схожі на закляття, ніж на звичну поезію. Видання ілюстроване світлинами автора з передової.

Вікторія Гранецька стала справжнім відкриттям для хмельничан і як цікавий автор і як видавець химерної літератури.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона