Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Порозуміння

Нещодавно у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва психолог та голова громадської організації «Молодь за краще майбутнє» Леся Романюк провела міні-лекцію для молоді з елементами тренінгу «Порозуміння», присвячену проблемі розповсюдження вірусу імунодефіциту людини. За даними статистики, Україна сьогодні посідає одне з перших місць серед країн європейського регіону за кількістю ВІЛ-позитивних осіб - на початок 2018 р. їх кількість складає 244 тис.

Учасники зустрічі почули детальну інформацію щодо небезпечного вірусу, отримали відповіді на питання, що їх турбують, а також були проінформовані щодо заходів безпеки і надання безоплатної медичної допомоги та консультацій у нашому місті

У ході діалогу підлітки висловлювали свою думку щодо проблеми ВІЛ-інфекції та аналізували власне ставлення до ВІЛ-позитивних людей. Психолог навела приклади труднощів, з якими стикаються ВІЛ-позитивні у нашому суспільстві та закликала до порозуміння та толерантного до них ставлення. Адже людина може роками навіть не здогадуватись, що в її крові знаходиться вірус і підступно знищує імунну систему. Тому надійним засобом захистити своє здоров’я – є уникнення ризикованої поведінки.

Для більш детального інформування бібліотекарями була представлена книжкова виставка, а практичні вправи з психологом дали змогу зрозуміти, що поверхневі знання та байдуже ставлення до проблеми є надзвичайно ризикованими в сучасному суспільстві.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона