Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

День здоров’я в школі.

6 квітня працівники відділу періодики Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва спільно з Хмельницьким міським управлінням молоді та спорту провели для учнів СЗОШ № 29 День здоров’я.

Для вчителів і вихованців школи - 6 квітня це - День школи, який цього року став ще й Днем здоров’я. Цьогорічне свято було спортивним. Начальник Хмельницького міського управління молоді та спорту Сергій Ремез розповів учням про спортивні заклади нашого міста, про ті можливості, які відкриває заняття спортом і фізичною культурою в молодому віці. Цікавими для молоді були історії досягнень спортивних висот нашими спортсменами-земляками: Сергієм Нагорним, Іриною Мерлені, Андрієм Стадником та багатьма іншими чемпіонами.

Для учасників Дня здоров’я завідуюча відділом Ірина Міщенко провела огляд книжкової виставки – панорами “Здоров’я. Краса. Успіх ”, на якій були представлені новинки книжкових видань про здоровий спосіб життя, здорове харчування, про користь занять спортом та фізичною культурою.

Дирекція школи доклала багато зусиль, щоб програма свята була різноманітною: глядачі вболівали за юних танцюристів, аплодували талановитим співакам, всі присутні мали змогу взяти участь у волейбольному матчі.

Свято здорового духу, чудового настрою та щирої дружби відбулося під гаслом : «Турбота про здоров'я - твій спосіб життя»

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона