Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Зупинимо булінг!

20 та 21 березня у читальній залі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва відбувся психологічний тренінг «Зупинимо булінг!» спільно з Хмельницьким міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді. Студенти медичного коледжу та учні ВПУ №4 дізнались більше про негативне явище, яке у сучасному суспільстві називають булінгом та ознайомились з його головними компонентами.

Питання булінгу на разі є дуже актуальним. Як показує дослідження Дитячого фонду ООН – ЮНІСЕФ, 67% українських школярів стикалися з булінгом, 40% із них ні з ким не ділилися проблемою. Україна посідає 4 місце у світі за кількістю жертв підліткових знущань.

19 січня 2019 року набув чинності Закон України від 18.12.2019 року № 2657-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)».

Практичні психологи Коцюк Олександра Олександрівна та Слободян Оксана Анатоліївна запропонували цікаві та корисні психологічні вправи для глибшого розуміння процесу булінгу читачами.

Разом з психологами молодь активно взаємодіяла та шукала вихід із заданих ситуацій, які містили ті чи інші види булінгу.

На завершення тренінгу присутні прослухали авторську пісню Pianoбой «Все , що тебе не вбиває», яку автор присвятив саме проблемі булінгу, з яким сам неодноразово стикався в дитинстві.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона