Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Бібліотека і мистецька освіта

Хмельницький інститут післядипломної педагогічної освіти провів на базі відділу мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва виїзне заняття для вчителів мистецтва області.

Педагогам було запропоновано мистецький практикум, який дав можливість познайомитись з широким репертуаром періодичних видань з мистецтва та проанонсувати найцікавіші статті.

Викладачів художньої культури та образотворчого мистецтва загальноосвітніх навчальних закладів зацікавив всеукраїнський освітньо-мистецький альманах-посібник “Артклас”, адже науково-мистецькі матеріали серії «Мистецтво пізнання та розвитку» та навчально-методичні матеріали серії «Лабораторія педагогічної творчості» можуть бути використані вчителями в навчальному процесі.

З допомогою фахових видань «Мистецтво та освіта» та «Мистецтво в школі» досліджували професійно-педагогічну діяльність викладача предмету мистецтва, розглядали досвід педагогів, інтегративність навчання та можливості художньо-творчого розвитку учнів.

Цікавими й корисними стали презентовані статті з науково-популярних журналів «Український театр», «Образотворче мистецтво», «Музика»,«Кіно-театр».

Творчий дует хмельницького художника Радиміра Міляра та музикознавця, голови Подільського культурно-просвітницького товариства ім. Ф. Ліста Є.Богдан запропонував увазі педагогів тему «Ференц Ліст і Поділля».

Подібні навчання у відділі мистецтв є традиційними і дієвими, адже розкриваючи можливості його потужної інформаційної бази та мистецьких локацій, залучаємо до плідної співпраці вчителів області.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона