Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Кіно на мансарді

В рамках проекту «Активність починається з тебе» та з метою налагодження комунікації між молоддю та поліцією міста, ГО «Молодь за краще майбутнє», обласна бібліотека для юнацтва та обласний літературний музей зібрали молодь 8 вересня у затишному залі музею, щоб переглянути разом суботній фільм.

Для перегляду обрали американський фентезійний бойовик 2017 року режисера Девіда Еєра «Яскраві» за участю акторів Вілла Сміта та Джоела Едгертона./p>

Стрічка розповідає про проблеми закулісного життя поліцейських та тонкощі їх професії. Дія фільму розгортаються в Лос-Анджелесі, де поряд з людьми живуть орки, ельфи, феї, кентаври. Поліціянт зі стажем Деріл Ворд працює з напарником Ніком Джакобі — першим орком - поліцейським, якого представники його раси вважають зрадником. Під час рейду герої знаходять помешкання з ельфами, які намагаються воскресити сили зла за допомогою чарівної палички. У боротьбі цей артефакт потрапляє в руки напарників і тепер їх переслідують не тільки чарівні створіння, а навіть федерали.

Під час пауз у кіноперегляді представники поліції розповідали юним кіноманам про особливості роботи поліцейських та відповідали на запитання.

Завдяки затишній і невимушеній атмосфері заходу, його мету було досягнуто - спілкування молоді і поліції видалося справді корисним і невимушеним./p>

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона