Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Екотолока до Дня довкілля

Щороку в третю суботу квітня відзначається Український день довкілля. Це свято з'явилося завдяки підписанню спеціального президентського указу в 1999 році. Цього дня організації, установи, громадські об’єднання проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

Напередодні Дня довкілля бібліотекарі відділу краєзнавства обласної бібліотеки для юнацтва спільно із фахівцями управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста Хмельницької міської ради організували екологічну толоку у міському парку «Поділля». Захід відбувся в рамках молодіжного проекту «Eko Travel», що реалізовується в юнацькій бібліотеці впродовж 2018 року.

Відгукнулися на запрошення організаторів учні другого курсу ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг» під керівництвом викладача біології та екології Юрія Ткачука, викладача фізики Валентини Куліковської та майстрів виробничого навчання Ігоря Васильєва, Олени Петришиної, Ірини Слинюк.

Спільними зусиллями було прибрано парк Подільський у Південно-Західному мікрорайоні по Львівському шосе: зачищено зелену оазу нашого міста від пластику, паперу, скла та іншого побутового сміття.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона