Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Школа волонтерів

На базі обласної бібліотеки для юнацтва стартував новий проект - «Школа волонтерів», організований спільно з ГО «Молодь за краще майбутнє» за підтримки Хмельницького міського управління молоді і спорту. У такому форматі Школа є лише в Хмельницькому. Програма «Школи волонтерів» міститиме 8 навчальних сесій і триватиме протягом місяця. Під час навчання учасники пройдуть практичний і теоретичний курс волонтерської діяльності та проектного менеджменту. До того ж усі охочі матимуть можливість написати власний проект. Викладатимуть в школі найкращі громадські активісти міста Хмельницького та волонтери з досвідом. Учасники, які пройдуть весь курс навчання ввійдуть до єдиного реєстру волонтерів при Хмельницькій міській раді.

Відбір учасників школи волонтерів проходив протягом трьох тижнів. За цей час надійшло близько ста анкет. Було онлайн анкетування, де кожен міг прописати свою мотивацію та своє бачення стосовно того, якою має бути школа. За результатами цих відповідей було відібрано 40 учасників.

До школи потрапили школярі-старшокласники і студенти 1-3 курсів вузів. Юним хмельничанам на першому занятті, яке відбулося 10 квітня, пообіцяли нові можливості не тільки в добровільній допомозі іншим людям , але й для ширшого і цікавішого дозвілля.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона