Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Про дива і таємниці води-чарівниці

“Не питай, скільки у нього землі, поцікався краще, скільки там є запасів води”, - так мовить народна мудрість. Справді, вода - одне з найбільших багатств в житті людини. Без будь-якого перебільшення можна стверджувати, що вода є неоціненним помічником людини, справжнім джерелом енергії, а ще - незмінним супутником технічного прогресу.

Людина навіть не замислюється над тим, що ж це за речовина. Вода є універсальним розчинником, і всі життєві процеси проходять з участю води. А ще вода - одна із найдивовижніших, унікальних і загадкових речовин.

До Всесвітнього дня водних ресурсів, який щорічно відзначається 22 березня, фахівцями відділу читального залу було проведено годину цікавих повідомлень для учнів НВО №28, ліцею №17, НВК №10, ЗОШ №8. Мета заходу - поглиблення знань учнів про значення води в житті людини, про проблеми забезпечення питною водою населення у світі, виховання дбайливого ставлення до водних ресурсів.

На присутніх чекали: цікаве відео “Вода”, книжкова виставка “Вода найсмачніша у рідному краю”, інформація про незвичайні властивості води, про те, скільки потрібно пити води, яка вода хороша, як економити воду і ще багато всього цікавого. Сподіваємось, що інформація, яку отримали учні, буде їм корисною.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона