Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

В обласній бібліотеці для юнацтва навчались шкільні бібліотекарі області

20 березня 2018 року Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва приймала групу шкільних бібліотекарів, слухачів курсів обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Метою професійного візиту було ознайомлення з роботою юнацької книгозбірні, як методичного центру по роботі з молоддю в бібліотеках області, фахове спілкування та вивчення досвіду бібліотеки для юнацтва щодо автоматизації бібліотечних процесів, якісного комплектування фондів, сучасних інтерактивних форм роботи з юнацтвом.

З роботою бібліотеки, її структурних підрозділів гостей знайомили заступник директора В.Тарчевська, завідуючі відділами Т.Гринькова, Н.Березюк. О.Мостіпан, провідний бібліотекар Г.Мартинюк. Шкільних бібліотекарів цікавили питання програмного забезпечення автоматизованої бібліотечної системи, принципи обслуговування користувачів в умовах відкритого фонду, методи вивчення потреб і запитів користувачів та якісне і оперативне їх задоволення. Особлива увага зверталась на обслуговування окремих категорій читачів - лідерів читання, юних дослідників і науковців, творчої молоді та людей з особливими потребами.

Провідний бібліотекар відділу абонементу Діана Матвєєва акцентувала увагу бібліотекарів шкіл на популяризації підліткової літератури, наголосивши на ролі таких книг у подальшому формуванні читацьких смаків. Вона познайомила присутніх з культовими в молодіжному середовищі творами, авторами, якими зачитуються тінейджери та роздала інформаційні буклети. Зупинились і на практичних моментах. Зокрема, гостей познайомили з креативними книжковими виставками – інсталяціями, продемонстрували буктрейлер до книги А. Бачинського «140 децибелів тиші», який виготовила бібліотекар абонементу Тетяна Нагачевська та розповіли про форми і методи сучасної реклами книги і читання.

Фінальним акордом зустрічі став виступ краєзнавця, поета І. Байдака, що презентував свої книги.

Керівник групи доцент кафедри менеджменту та освітніх технологій обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Людмила Зазуліна висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона