Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Як розмовляти з дітьми про мистецтво

Цим та іншими питаннями переймалися вчителі образотворчого мистецтва області — слухачі курсів підвищення кваліфікації Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у відділі мистецтв нашої бібліотеки.

Склалася якісна і доготривала система співпраці між цими культурно-освітніми закладами. Сьогодні її вектор зміщується із освоєння нової фахової інформації до застосування набутих знань та умінь у практичній роботі з дитиною.

В форматі творчої лабораторії пройшло ознайомлення з новою колекцією мистецтвознавчих новинок.

Серед творчих завдань, запропонованих учасникам — презентація видань, що можуть бути корисними педагогам для самонавчання в галузі мистецтва та для їх практичного використання в навчально-освітньому процесі.

Зуміли зацікавити колег огляди-відкриття книг “Джерело натхнення” Н. Нікіфорової, “Мистецтво для тебе” Л. Любарської, Т. Харламової, “Шлях митця” Д. Кемерон, “Зачарована квітами” Н. Топської, “Як приручити фотоапарат” Г. Самолюка, “Твори Тетяни Яблонської у збірці Кам'янець-Подільського державного історичного музею-заповідника””Лозоплетіння” О.Стеченко.

Вміло, грунтовно, з аналізом викладеного матеріалу презентовано журнали “Артклас”, “Образотворче мистецтво”, “Мистецтво та освіта”.

Емоцій та особливих вражень вчителям додав огляд-екскурсія по експозиції робіт хмельницького художника Ігоря Севця “На самоті зі світом” та експозиції виставки-інсталяції учнів НВО №5 ім.С.Єфремова “Металеве чарівництво від творців техно-арту”.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона