Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

День святого Валентина в бібліотеці

До відзначення найромантичнішого свята року - Дня Святого Валентина долучились і фахівці обласної бібліотеки для юнацтва. Напередодні 14 лютого бібліотекарі відділу абонементу запросили восьмикласників колегіуму ім. В. Козубняка на рандеву з книгою «Чарівні сторінки кохання». Для початку бібліотекар розповіла про історію виникнення цього свята і запропонувала переглянути відеоролик про святкування Дня святого Валентина в різних країнах світу.

Підлітків познайомили з книгами відомих авторів, де розкривається прекрасне почуття кохання, зокрема «Провина зірок» Дж.Гріна, «Закохані дівчата» Ж.Вілсон, «Крута компанія» Н.Білої, а також з серією книг видавничого центру «Академія», в яких розкривається тема підліткових проблем- перших почуттів, стосунків з ровесниками, становлення особистост1, всього, що хвилює сучасного тінейджера. Розповідь супроводжувалась переглядами буктрейлерів та уривками з екранізованих творів про найчарівніше в світі почуття. Прозвучали чарівливі поетичні рядки про любов. Пізнавальною для читачів стала участь у вікторині «Вгадай пару відомим літературним закоханим персонажам».

А насамкінець учасники зустрічі зізналися у коханні улюбленій книзі і прослухали любовний романс у виконанні Ярослава Дмитрика.

Романтикою, особливим ліричним настроєм був сповнений концерт «Мелодії скрипки дарують свято» до Дня закоханих, що відбувся на малій сцені бібліотеки. Студенти відділу струнно -смичкових інструментів Хмельницького музичного коледжу ім. В. Заремби Марія Маковій, Вероніка Пшечук, Анастасія Штанько подарували гарний настрій та яскраві враження шанувальникам музики – старшокласникам колегіуму №16. Звуки скрипки то ніжно звучали у «Повільному вальсі» К. Дебюссі, передаючи атмосферу старовинного балу, то примушували слухачів своїми трагічними нотками хвилюватись за долі закоханих Ромео і Джульєтти з однойменного балету С. Прокоф’єва. Іспанська пристрасть, нестримна енергія фламенко вирувала під час звучання Модерато в іспанському стилі з Сонати К. Вебера. Непомітно пройшов час в обіймах прекрасної музики та майстерного виконання неперевершених творів композиторів-класиків.

А в читальному залі до свята організували Тиждень кіно про кохання в рамках роботи кіноклубу. Глядачі мали змогу переглянути фільми –екранізації відомих літературних творів. Зокрема, «Ромео і Джульєтта» з Леонардо ді Капріо в головній ролі. Після переглядів влаштовувались обговорення фільмів.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона