Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Творчість крізь призму душі

3 листопада виповнилось 55 років з дня народження Ірен Роздобудько. Вона відома в Україні та за її межами прозаїк, поетеса та журналіст, лауреат багатьох літературних премій та відзнак. ЇЇ творами зачитуються дорослі і молодь, вони екранізуються, про них завжди запитують в бібліотеках. Широкому загалу читачів відомі романи та повісті «Ґудзик», «Ґудзик 2», «Зів’ялі квіти викидають», «Амулет Паскаля», «Я знаю,що ти знаєш, що я знаю…», «Все,що я хотіла сьогодні», «Зроби це ніжно», «Тут і тепер» та багато інших. В її фільмографії 8 кінострічок та серіалів - «Ґудзик», «Таємничий острів», « Почати спочатку. Марта», «Пастка», «Осінні квіти». Вона є співавтором сценарію відомого кінофільму «Поводир». А ще письменниця багато пише для молодшого віку і є авторкою першої книги з серії «Життя видатних дітей».

1 листопада у відділі абонементу обласної бібліотеки для юнацтва читачів захопив репортаж з книжкової полиці, присвячений ювілею письменниці. Шанувальники творчості Ірен Роздобудько познайомились з різножанровою літературною творчістю авторки, дізналися про те, які з її романів екранізовані, поділилися враженнями про прочитані твори та переглянуті фільми. А ще дізналися , що улюблена письменниця народилася і виросла в Донецьку і є справжньою патріоткою України, якій болить те, що відбувається в її рідному краї і про що вона розповідає в багатьох своїх книгах.

Читачі переглянули буктрейлер на книгу Ірен Роздобудько «ЛСД. Ліцей слухняних дружин» – історія про заклад, в якому за певну суму можна знайти собі слухняну, покірну та люблячу дружину і отримали інформацію про аудіокниги письменниці - «Ескорт у смерть» та «Пастка для жар-птиці». Ці твори можна знайти на сторінці відділу абонементу на Facebook.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона