Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Міжнародний Олімпійський день в бібліотеці

Міжнародний Олімпійський день - традиційне свято спорту та здоров’я, яке щорічно 23 червня проводиться майже в 200 країнах світу і присвячується дню заснування унікальної та найбільш успішної спортивної структури - Міжнародного Олімпійського Комітету.

Олімпійський день - це свято, яке є чудовою демонстрацією єднання людей незалежно від віку, статі, релігійних та політичних уподобань навколо вічних життєвих цінностей - миру, добра, благополуччя та єдності.

В Олімпійській хартії записано: «Олімпійський рух має своїми цілями виховувати молодь за допомогою спорту в дусі кращого взаєморозуміння і дружби, сприяючи, таким чином, створенню кращого і більш спокійного світу».

Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва теж долучилась до святкування Міжнародного Олімпійського дня. Для користувачів бібліотеки та усіх небайдужих та закоханих у спорт хмельничан на майданчику перед бібліотекою впродовж дня демонструвалась книжкова виставка «Світ спорту та спорт світу». На виставці було представлено унікальні видання про історію та розвиток олімпійського руху, подаровані бібліотеці Хмельницьким обласним відділенням Національного Олімпійського Комітету України (відповідальний секретар Флентін Віктор Володимирович). Зацікавлені містяни, беручи до рук прекрасні і змістовні книги, альбоми, журнали змогли здійснити екскурс у витоки зародження Олімпійського руху, відшукати не лише цікаву і неочікувану, а й корисну та пізнавальну інформацію, зокрема про призерів олімпійських, параолімпійських, юнацьких олімпійських ігор, які представляли Хмельниччину на найпрестижніших міжнародних спортивних змаганнях. Фахівці читального залу акцентували увагу всіх, хто зацікавився даною тематикою, на окремих періодичних виданнях, збірниках практичних порад щодо занять спортом та різними оздоровчими методиками.

Бібліотекарі пересвідчились, що тема спорту цікавить молодь, не залишає байдужими і представників старшого покоління. Тож книгозбірня і надалі сприятиме популяризації олімпійського руху, здорового способу життя наших читачів.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона