Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Бібліотека - мандрівникам

Поринути у захопливий світ мандрів запросили працівники інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки разом з літературою, представленою на пізнавальній виставці-подорожі «Світ мандрів, відкриттів, пригод» для тих, хто любить мріяти, мандрувати, дізнаватися більше про цікаві, унікальні місця України, рідного краю та просто отримувати задоволення від літературних пригод.

На бібліотечному майданчику просто неба розгорнулась книжкова інсталяція на всі смаки та уподобання за такими розділами: «Мандри з героями книг», «Мандруємо містами України», «Унікальні місця поруч», «Спогади та враження».

За кожним запропонованим розділом виставки – інформація про книги, з героями яких можна, наприклад, відправитись у подорож сторінками твору «Навколо світу за 80 діб» Жюля Верна, дізнатись про сурові умови півночі в «Північних оповіданнях» Джека Лондона, ознайомитись з найцікавішими природними, архітектурними, мистецькими перлинами та туристичними маршрутами Хмельниччини та України, допитливі читачі могли дізнатись понад 400 цікавих фактів з ілюстрованої енциклопедії «Все про країни і народи» та серії книг «Чудеса світу», «Чудеса України», «1000 фактів про Україну».

Трохи несподівано, але багато людей з подивом дізнавалися про деякі унікальні місця, які є в Україні, навіть про сім чудес Хмельниччини знають не всі. Але завдяки нашій книжковій виставці відкривали для себе і цікаві місця, і нових авторів, і поверталися у світ улюблених з дитинства пригод. Яскраво доповнювали книжкову виставку-інсталяцію світлини про подорожі колективу нашої бібліотеки туристичними маршрутами Хмельниччини та підібрані топ-відео про унікальні та мальовничі місця України.

Із захопленням та щирими сподіваннями, що фантазії втіляться, юні читачі заповнювали символічні дорожні квитки, зазначаючи місця, у яких хочуть побувати. Хтось мріє побачити країни Азії та Європи - познайомитися з іншими культурами, екзотичними традиціями, мешканцями далеких країн, міст, селищ, інші - міста рідної України, деякі хочуть побувати в галасливому мегаполісі з хмарочосами й мільйонами людей, а хтось мріє про тепле сонце на далеких островах, а натури особливо романтичні чекають на відпочинок у наметах з риболовлею.

Ми віримо - у наших читачів все вийде! Адже мрії здійснюються!

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона