Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 3
НайгіршеНайкраще 

Перлинки творчості Центру анімаційних мистецтв

Щирі емоції та гарний настрій панували у мистецькій залі обласної бібліотеки для юнацтва на святковому концерті “Перлинки творчості Центру анімаційних мистецтв”.

Талановиті діти, які протягом трьох років опановували пісочну анімацію, ебру, світлову та шоколадну графіку в Центрі анімаційних мистецтв Оксани Мергут, дарували своє мистецтво читачам бібліотеки та своїм рідним, що прийшли порадіти їх творчим успіхам. Переможці міжнародних конкурсів, учасники всеукраїнських майстер-класів та різноманітних арт - проектів, в тому числі бібліотечних, учні гідно представили свої творчі здобутки.

Талановита Тетяна Бикова, яка вже цього року вийшла на концертну сцену і на рахунку якої понад п'ять виступів наживо, здивувала своїм світом яскравих художніх пісочних образів. Цікаву композицію під зворушливу мелодію про маму представила Марійка Бриндак . Порадувала своєю авторською анімацією Злата Ядуха. В пісочні мандри улюбленими країнами світу, відправили своїх матусь учениці Єкатерина Киреєва, Тетяна Бикова, Іванна Кухар, Валерія Дядюх, Дарина Дронова. Неочікуваний сюрприз подарував найстарший учень Студії Анатолій Яворський — всього за 3 хвилини в незвичному для всіх ракурсі він намалював графічний жіночий портрет. Родзинкою свята став артистичний виступ Жені Кузьмича з музичною композицією “У нас сьогодні свято”.

Це колективне пісочне-шоу було видовищним та майстерним,тому стало взірцем творчого пошуку та натхнення для молодших учнів Центру.

Працівники відділу мистецтв бібліотеки, які протягом всього курсу навчання мали нагоду спостерігати за творчим ростом юних художників, щиро привітали їх зі здобутими досягненнями.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона