Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

В серцях і книгах – пам'ять про війну

Сімдесят друга весна вітає всіх, хто здобув Перемогу, пережив війну, найкривавішу в історії людства, хто зберігає пам'ять про історію Другої світової. Подвиг героїв - переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу країн Європи.

4 травня працівники відділу періодики і соціокультурної роботи обласної бібліотеки для юнацтва спільно з Хмельницьким центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели годину пам’яті «В серцях і книгах – пам'ять про війну» до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги.

Завідуюча відділом періодики Ірина Міщенко зацікавила студентів Хмельницького Національного Університету розповіддю про сучасний погляд української історичної науки на події Другої світової війни та внесок українців у перемогу над нацизмом. Читачі подивились відеофільм «Між двох вогнів: Україна у Другій світовій війні» та слайд – презентацію «Обличчя Перемоги».

Почесними гостями заходу були бійці добровольчих батальйонів : Ігор Олійник, Микола Шафалюк, Олександр Пампух. Молоді хлопці - учасники АТО , спадкоємці патріотичних традицій і героїзму воїнів – переможців Другої світової війни. Вони розповідали про сучасну війну на Сході України та згадували своїх дідів і прадідів, ветеранів Другої світової, пам'ять про яких бережеться в кожній український родині. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над нацизмом – приклад патріотизму для нащадків.

Книжкова виставка «Дорогами війни» представила книжкові і періодичні видання фонду бібліотеки про найбільшу трагедію 20 століття – війну, за перемогу в якій Україна заплатила найтяжчу ціну.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона