Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Читач 2011 року

24 березня 2011 року в обласній бібілотеці для юнацтва відбулося свято - конкурс “Читач року”. Це — свято інтелектуалів, працьовитих читачів, які довели, що книги допомагають їм набувати нових знань, розширювати світогляд, будувати майбутнє, наповнювати змістом своє дозвілля.

Понад 27 тис. читачів щороку обслуговує наша бібліотека. Кожен з них отримує потрібну інформацію, як на друкованих, так і на електронних носіях. До послуг читачів 200-тисячний книжковий фонд, біля 200 назв газет і журналів, доступ до Інтернет — ресурсів. Час вимагає від молоді більше знань і навиків, тому без книги і бібліотеки не обійтись. Конкурс “Читач року” вперше був проведений в 1999 році, коли працівники бібліотеки серед великої кількості читачів виділили лідерів читання, активних учасників життя бібліотеки, її друзів і помічників. Добра традиція має продовження. Цьогорічні учасники конкурсу найактивніші читачі у номінаціях: “Читач-творча особистість”, “Читач-ерудит”, “Читач -прес-оглядач”, “Читач-класик”, “Читач-краєзнавець”, “Читач-прагматик”.

Номінанти представили себе конкурсною “Візиткою” і захищали свій читацький формуляр-гордість кожного читача, дзеркало його читацьких смаків і вподобань, обізнаності в класичній і сучасній літературі, молодіжній періодиці.

Сніжана Корчова

Гості свята — студенти Хмельницької гуманітарно — педагогічної академії познайомилися з “Читачем - творчою особистістю” Корчовою Сніжаною. Вона учениця 11 класу Ружичнянського НВК, полюбляє поезію, і сама пише вірші. Відвідуючи відділ мистецтв, знайомиться з творами сучасної драматургії, книгами з вишивки і мріє стати актрисою.

Мисловська Марина

“Читач - ерудит” - Мисловська Марина, студентка Хмельницького інституту соціальних технологій “Україна”. Здобуває фах психолога, а тому багато читає літератури з психології. До вподоби їй і класична література, і сучасна українська поезія і проза.

Люба Марія

Люба Марія - “Читач класик”, студентка Хмельницької гуманітарно — педагогічної академії, читач відділу абонементу. Її захоплення - українська класична література. Серед улюблених авторів: Т.Шевченко, Л.Українка, І.Франко. Цю любов до читання Марія, майбутній педагог обов'язково прищепить своїм учням.

Басок Іванна

Басок Іванна, студентка Хмельницької гуманітарно — педагогічної академії, представила номінацію “Читач - прагматик”, прочитавши за останній рік велику кількість довідкових, енциклопедичних, науково-популярних видань, а також творів українських авторів П.Загребельного, І.Нечуя-Левицького, О.Довженка, І.Багряного.

Попович Дар'я

Переможницю в номінації “Читач -краєзнавець” представили працівники відділу краєзнавства. Вони познайомили учасників свята з Попович Дар'єю, ученицею 11 класу СЗОШ №8. Дар'я захоплюється історією, культурою, етнографією Поділля, а ще вона — співачка, в її репертуарі пісні на вірші подільських поетів П.Карася, В.Пугачова, А.Ненцінського.

Нікітюк Світлана

“Читач-прес-оглядач” Нікітюк Світлана, студентка Хмельницького Національного університету, факультету соціальної педагогіки, відвідує відділ періодики бібліотеки, де знайомиться з роботами відомих українських та зарубіжних педагогів, соціологів, що друкуються в спеціальних журналах.

Вдумливі і працьовиті читачі відкрили для себе світ знань і читання. Переможці конкурсу були нагороджені книжками і дипломами. Учні дитячої музичної школи №1: Владислав Левицький, Катерина Лесів, Гнат Лесів (викладач Лукіна Т.В.) подарували музичні сувеніри і святковий настрій. Свято “Читач року” ще раз довело, що бібліотека для юнацтва — найкращий порадник і друг для великої кількості читачів, помічник у розвитку їх здібностей, здійснення власних відкриттів у цьому великому світі.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона