Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
"Батьківщині служать не за наказом"

23 лютого – День захисника Вітчизни, історія якого сягає початку минулого століття. В цей урочистий день ми вшановуємо тих, хто причетний до високого звання воїна – захисника: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка нещодавно одягла військову форму. Захисників Вітчизни вшановує вся Україна.

23 лютого 2010 року о 13-30 годині в обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться вечір – зустріч “Батьківщині служать не за наказом”. Запрошені на зустріч з молоддю військовослужбовці різних поколінь: Літнарович Володимир Миколайович, Літнарович Галина Гнатівна, Флінта Микола Костянтинович. Вони познайомлять читачів з традиціями служби у ракетних і прикордонних військах, розкажуть про ті випробування, через які вони пройшли під час служби у війську, про те, як повинні юнаки готуватись до військової служби.

Старшокласники СЗОШ № 1 подарують учасникам вечора вірші, присвячені воїнам – захисникам, а курсант – прикордонник Антон Короткий - пісні про армію, мужність та стійкість воїнів, силу духу та відданість Батьківщині. До уваги читачів в усіх відділах бібліотеки будуть представлені книжково-ілюстративні виставки і полиці з великою кількістю художньої літератури, періодичних видань, фотоальбомів, дисків про історичні етапи розвитку нашого славного війська. Такі зустрічі, що стали традиційними в роботі нашої бібліотеки, допомагають виховувати наших юних читачів патріотами, навчають цінувати традиції Збройних Сил, знати історію країни і її війська.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона