Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 


Творчість. Натхнення. Талант.

В обласній бібліотеці для юнацтва відкрилась виставка творчих робіт учнів спеціалізованої ЗОШ №27 та їх педагога Марія Крамар. Це вже четверта колективна виставка освітнього закладу в стінах бібліотеки.

Виставка є багатожанровою і презентує нові роботи її куратора Марії Крамар та 50 творчих робіт талановитих учнів школи. Роботи виконані в різних техніках - батик, вишивка бісером, графіка, мозаїка з самоклеючої плівки, живопис олією, пастель, паперопластика. Всі вони зачаровують безмежною фантазією та особливим баченням світу.

Завдячуючи палкому прагненню педагога розкрити істинну красу творчого процесу, в багатьох її учнів проявилися таланти. Ось і засвітилися своєю чарівністю композиції “Українка я маленька” Тетяни Пивовар, “Лялькар”

Антона Клімова, архітектурний пейзаж “Старе місто” Надії Дрозд та романтичний ”Вільний вітер” Анастасії Шаповал. Знайшли відгук у глядачів “Квітка – душа” Анастасії Гук, «Дитячі мрії» Катерини Піщугіної, вишите «Макове поле» Тетяни Фріз. Відвідувачі також мають змогу оцінити надзвичайно ефектні роботи “Музика — це гармонія, а гармонія — це мир” Ірини Трибусовської та “Смачного!” Івана Анікіна , виконані в оригінальній техніці «самоклейкові модульні ефекти». Мистецтво батику демонструють Орлова Ольга “Двійко рудих”, Ткач Олег “Вірність”, Рудяк Марія “Хустина”.

«Мильні бульбашки» Вікторії Кулеші зачарували своєю безпосередністю члена Національної спілки художників України Я.М.Павловича, який визначив і найкращу експозиційну роботу - «Кохання і цвіт» Ольги Бахмацької. Вернісаж «Творчість. Натхнення. Талант» - це не лише свято краси та мистецтва, а й визначення найкращих творчих досягнень, оцінка спільної праці вчителя та вихованців.

У ролі перших критиків — гості, що завітали на відкриття виставки - учні ЗОШ №27, №24, ліцею №17, студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Піднесений настрій на відкритті вернісажу підтримував виступ студентів Хмельницького музичного училища ім.В.Заремби.

Виставка діятиме до 10 листопада 2014 року.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона