Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

«Мандри у пісочному царстві»

22 липня 2014 року у виставковій залі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва відкрилась виставка Першої Хмельницької студії пісочної анімації. Колективна виставка «Мандри у пісочному царстві» - це творчий дебют вихованців студії, перший промінь у розвитку пісочної анімації у місті та області. Студія розпочала свою роботу на базі мистецької «Арт-скрині» бібліотеки у квітні 2014 року. Тут діти навчаються за авторською програмою її керівника Мергут Оксани Олександрівни, яка стала в цьому році (2014) призером 3-го Всеукраїнського конкурсу «Творчий вчитель – обдарований учень». За декілька місяців своєї діяльності вихованці не тільки засвоїли ази оригінальної техніки – пісочної анімації, вдосконалили свої навички, але й створили свої неповторні пісочні сюжети, фото яких складають основу вернісажу «Мандри у пісочному царстві».

У виставці беруть участь твори як представників молодшої вікової групи (3-6 років), так і більш досвідчених юних художників (7-14 років). 25 художніх робіт зайняли галерейний простір. Кожен з авторів виставки презентує власну пісочну історію - Кірєєва Катерина (11 років) “Божих дітей” , Лісовенко Дарина (8 років) “Пейзажне мереживо”, Бурденюк Дарина (6 років)“Веселу райдугу”, Михайов Павло (9 років) “Фортецю”. Наймолодша учасниця Єва Солоніна (3 роки) представила свої “Піскові кульки”. Юним авторам робіт приємно було запросити на вернісаж своїх рідних та близьких, щоб показати власні пісочні картини. Керівник студії за допомогою відеопрезентації познайомила присутніх з напрямком образотворчого мистецтва- пісочна анімація, який динамічно розвивається і поєднує в собі як класичні закони композиції та графіки, так і прийоми сучасного мистецтва.

Яскравим на святі було експериментальне пісочне шоу “Вітальна композиція” керівника студіїї Оксани Мергут та її вихованців Дар'ї Дробоцької та Валерії Голік. Святковості вернісажу надав емоційний музичний виступ колективу дитячого оркестру закладу клубного типу “Талант АкадеміЯ”. Виставка “Мандри в пісочному царстві” триватиме до 1 вересня! Запрошуємо у феєрію дитячої творчості!

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона