Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

“Книга в моєму житті”
Творча зустріч з письменницею і видавцем Аллою Цюпак

24 травня відзначається День слов’янської писемності і культури. З нагоди свята в обласній бібліотеці для юнацтва організовано творчу зустріч старшокласників колегіуму №16 з видавцем, письменницею, творчою особистістю Аллою Цюпак, все життя якої - приклад служіння українській культурі.

На зустрічі А.Цюпак, яка є засновницею видавництва, розповіла про велике значення книги в сьогоднішньому суспільстві, про стан сучасного поліграфічного виробництва, підкреслила, що видавнича галузь функціонує у стратегічному партнерстві з бібліотечною системою. За роки діяльності видавництво А.Цюпак видало біля 100.000 примірників книг, значна частка яких, це твори подільських письменників. Крім того ,завдяки підтримці гранта Президента України для обдарованої молоді, хмельничанка Алла Цюпак створила для дітей два анімаційні фільми виховного характеру.

- ”Мультфільми напевне - це продовження моїх авторських книжок, зокрема – казочок.. Кожен автор прагне, аби його якомога більше читали ”- замітила Алла Анатоліївна. Вона звернула увагу, що книга — це велике диво, створене людиною. Саме до книги ми звертаємося упродовж усього нашого життя. Вона допомагає у навчанні, відкриває нові горизонти пізнання такого цікавого світу, робить вас більш розумними, ерудованими, збагачує наш внутрішній світ. Тому основним месиджем видавця Алли Цюпак до юнацтва було - читати, читати, читати… Для присутніх відділом періодики було організовано перегляд книжково-ілюстративної виставки “Книга в моєму житті”, на якій була представлена друкована продукція видавництва А.Цюпак.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона