Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Свято - конкурс «Читач року»
в обласній бібліотеці для юнацтва.

Новітні технічні досягнення і інформаційні технології, які активно входять в усі сфери нашого життя не зменшують інтерес молоді до традиційних носіїв інформації – книг і періодичних видань. Свідченням цього є щорічне свято-конкурс «Читач року», яке проводиться обласною бібліотекою для юнацтва, починаючи з 2000року і є справжнім рейтингом читацької активності. Працівники бібліотеки визначають кращих читачів – інтелектуалів, справжніх книголюбів, лідерів читання, активних учасників життя бібліотеки, її друзів і помічників.

29 квітня 2014 року бібліотека визначила своїх кращих читачів за підсумками 2013 року. Фіналісти конкурсу – переможці у номінаціях: «Читач - краєзнавець» - Тетяна Мельник (гімназія №1); «Читач - ерудит» - Софія Дешпіт (ліцей №17); «Читач - прагматик» - Любов Лісевич (студентка гуманітарно-педагогічної академії); «Читач - творча особистість»- Катерина Овчарук (студентка гуманітарно-педагогічної академії);«Читач - літературний гурман» - Лілія Понятовська (випускниця університету управління і права).Кожен з фіналістів на святі захищав свій читацький формуляр та ділився своїми літературними смаками та вподобаннями, здобутками, яких досягли завдяки книзі і читанню.

А досягнень у всіх чимало. Так, Лілія Понятовська, активно вивчаючи закони і юридичну літературу, зуміла здобути другу вищу освіту, опанувала професію юриста, Тетяна Мельник написала дві наукові роботи краєзнавчого напрямку в рамках Малої Академії Наук, які принесли їй призові місця на міських конкурсах. Лісевич Люба мріє стати справжнім педагогом і посилено вивчає педагогічну літературу. З 2011 року вже прочитала в бібліотеці понад 2000 книг та періодичних видань. Дев’ятикласниця Софія Дешпіт не тільки читає книги , а й сама пише вірші та гарно малює. У творчому доробку юної художниці Катерини Овчарук вже понад 100 полотен, які вона презентувала на виставці в нашій бібліотеці. А інформаційні джерела бібліотеки вона успішно використовує для написання дипломного проекту «Акварельний живопис як універсальний засіб комунікації в мистецтві». На святі всі переможці розкрилися не лише як активні читачі, а й поділилися своїми творчими та професійними здобутками, яких досягли завдячуючи читанню. А ще читали свої поезії, демонстрували живописні роботи, вишивки, виконували музичні етюди на гітарі.

Переможці нагороджені книгами. А для гостей свята - старшокласників гімназії №1 та ліцею №17 діяла виставка новинок світової класики, сучасної української літератури, електронних видань і аудиокниг.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона