Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

“Моя професія. Моя справа. Моє життя.”

Правильний вибір професії сьогодні - запорука матеріального та морального благополуччя завтра. Допомогти молодій людині правильно зорієнтуватися у виборі професії – це покликання профорієнтації.

Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва започаткувала ряд інформаційно-просвітницьких заходів спільно з міським центром зайнятості по інформуванню випускників шкіл міста про сучасні професії, навчальні заклади, державні гарантії у працевлаштуванні і надання їм професійної психологічної допомоги при виборі професії та в пошуку роботи.

24 квітня 2014 року в обласній бібліотеці для юнацтва для старшокласників колегіуму №16 в рамках Місячника абітурієнта відбулась зустріч-консультація “Моя професія. Моя справа. Моє життя.”

Перед учнівською молоддю виступили спеціалісти міського центру зайнятості Вітман Наталія В’ячеславівна та Кручик Дарія Вікторівна, які надали важливу інформацію про становище на ринку праці області, про наявність вакансій з тих спеціальностей, які можуть зацікавити майбутніх випускників, про права молоді на працевлаштування. Присутні також змогли переглянути відео про профорієнтацію.

Провідними фахівцями відділу читального залу підготовлена виставка-перегляд “Обираємо професію разом”, на якій представлені книги та періодичні видання з фонду бібліотеки.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона