Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Здоровий спосіб життя: Престижно! Модно! Корисно!
Круглий стіл до Всесвітнього дня здоров’я.

7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я. До цієї події в обласній бібліотеці для юнацтва приурочено проведення круглого столу «Здоровий спосіб життя: Престижно! Модно! Корисно!».

Здоров’я молоді – це майбутнє нашої держави. На жаль, наша молодь не завжди повною мірою освічена в питаннях здорового способу життя. Наркоманія, тютюнопаління, вживання алкоголю – дуже часто вбачається кращим проведенням дозвілля серед певної частини юнаків та дівчат. Тому одним із напрямків роботи з молоддю обласної бібліотеки для юнацтва є допомога у набутті знань про здоровий спосіб життя, загально-медична просвіта, валеологічні знання. На це спрямована робота бібліотечного лекторію «Здоровим будеш – все здобудеш». Його засідання проводяться спільно з фахівцями міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, обласного центру профілактики і боротьби зі СНІДом, обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, базового медичного коледжу. Мета роботи лекторію – формування у юнацтва свідомого, відповідального ставлення до свого здоров’я, профілактика негативної поведінки у молодіжному середовищі.

В практику роботи бібліотеки ввійшли медичні діалоги, уроки здоров’я, уроки валеології, круглі столи, відеобесіди, презентації, бесіди-консультації.

Учасники круглого столу, який відбувся 3 квітня - Анастасія Тимчук, Тетяна Шеремета (фахівці із соціальної роботи міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді), Оксана Розгон (лікар, акушер-гінеколог, викладач базового медичного коледжу), Марина Касяндрук (лікар-інфекціоніст обласного центру профілактики і боротьби зі СНІДом), Тетяна Боровицька (інструктор-методист обласного центру фізичного виховання учнівської молоді), Олег Чіповий (тренер з фітнесу клубу «Атлант») підняли питання соціалізації молоді, попередження наркоманії, збереження репродуктивного здоров’я молодого покоління, значення фізичної культури і спорту в формуванні здорового способу життя. Були розглянуті і питання співпраці державних, громадських, освітніх, медичних установ з бібліотекою в організації роботи по вихованню здорового покоління.

Запрошені студенти торгівельно-економічного коледжу знайшли відповіді на питання, які їх зацікавили, обговорюючи виступи учасників круглого столу.

До уваги читачів бібліотеки представлена книжкова виставка: «Зроби свій вибір на користь здоров’я».

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона