Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Молодим читачам про Велику Вітчизняну війну.

26 березня в обласній бібліотеці для юнацтва відбулося дві презентації нових видань, присвячених подіям Великої Вітчизняної війни на території Хмельниччини. Заходи приурочені до 70-річчя визволення Проскурова та Хмельницької області від фашистських загарбників.

Презентація нової збірки спогадів дітей війни, записаних членами прес-клубу «Юний журналіст» при Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва «У війни не дитяче обличчя» зібрала молодіжних лідерів - членів учнівського самоврядування всіх шкіл міста. У залі були присутні герої новел, які розповіли про події воєнного лихоліття, які назавжди закарбувались в їхній пам’яті - Жанна Севастьянівна Гурєєва, Олена Федотівна Білик та Віталій Аврамович Прохорчук.

Студенти Хмельницького базового медичного училища стали учасниками презентації фотоальбому «Проскурів в роки воєнного лихоліття. Історія в світлинах». Презентувала фотоальбом автор - викладач історії Хмельницького професійного ліцею сфери послуг Загородня Олена Миколаївна. Усі фото Оленою Миколаївною були упорядковані відповідно до хронологічних подій - починаючи з перших днів окупації обласного центру і до визволення Проскурова радянськими військами. Професійну характеристику фотоальбому дав присутній на презентації завідуючий відділом охорони пам’яток історії та культури у Хмельницькій області, магістр історії, член Спілки археологів України Михайловський Я.А.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона