Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
Рейтинг Користувача: / 20
НайгіршеНайкраще 

ВІРТУАЛЬНА ДОВІДКОВА СЛУЖБА

На сайті нашої бібліотеки розпочинає роботу віртуальна довідкова служба. "Віртуальна довідка" - це бібліотечна служба, бібліограф якої допоможе Вам знайти інформацію про книги, статті, а також підібрати список літератури за конкретною темою.

Звернувшись до нашої служби, Ви зможете отримати: - тематичний бібліографічний список (за електронним каталогом нашої бібліотеки): - консультацію з бібліографічного опису та складання списку до курсової роботи та реферату; - інформацію про необхідну літературу до реферату чи курсової роботи; - список нових надходжень до бібліотеки за певний період.

ДЖЕРЕЛА ВИКОНАННЯ ЗАПИТІВ: - електронний каталог бібліотеки; - традиційний довідково-бібліографічний апарат; - повнотекстові та бібліографічні бази, які є власністю бібліотеки; - архів виконаних довідок та інші.

ПРАВИЛА НАДАННЯ НАШОЇ ПОСЛУГИ: - Для отримання довідки Ви обов'язково маєте заповнити нижче наведену форму, а також сформулювати Ваш запит. - Формулюйте свій запит як найконкретніше - це допоможе бібліографу надати Вам правильну відповідь. - Усі довідки виконуються протягом 1-3-х діб, але враховуючи складність тематики, термін може бути подовжений. Запити, що надійшли у суботу та неділю (а також у святкові дні), виконуються у понеділок (або в перший робочий день після свята). - Від одного користувача приймається один запит на добу.

ВІДПОВІДІ НЕ НАДАЮТЬСЯ на запити: - пов'язані з наданням готових текстів рефератів, курсових, дипломних, наукових робіт і т.п. та пошуком їх у мережі Інтернет; - запити, що потребують глибокого наукового пошуку та підключення додаткових джерел інформації, які відсутні в бібліотеці; - пов'язані з розв'язанням математичних, фізичних, хімічних та інших задач, перекладом текстів; - пов'язані з наданням інформації розважального характеру (розв'язування кросвордів, участь у інтелектуальних іграх, вікторинах та інших конкурсах). - запити, що не відповідають морально-етичним нормам та суперечать чинному законодавству України. Увага!!!!!

У разі порушення будь-якої з умов "Віртуальної довідки" бібліографи мають, право не відповідати на запит, та (або)вилучити його.

Задати питання

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона