Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Почесне звання – миротворець
Вечір-зустріч

Управління культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА спільно з обласною бібліотекою для юнацтва 18 лютого 2014 р. організували вечір-зустріч для вшанування учасників бойових дій на території Афганістану. 25 літ минуло відтоді, як вивели з Афганістану радянські війська, але рани цієї війни кровоточать і досі. Не можуть матері забути загиблих та покалічених синів, а дружини та діти своїх чоловіків і батьків. Ми маємо знати про страшні події цієї війни і пам’ятати, що серед нас живуть люди, які в 20 – 30 років стали свідками й учасниками воєнних подій.

Студенти Хмельницького базового медичного коледжу зустрілися із головою Хмельницької міської спілки ветеранів Афганістану Випірайленком Юрієм Олександровичем, учасником бойових дій, полковником, почули про його бойовий шлях на афганській землі та про діяльність міської спілки ветеранів Афганістану. Також на зустріч завітав учасник бойових дій, полковник Рудинський Болеслав Петрович. Він презентував свою книгу «Солдатский третий тост и чистая совесть воина-афганца», в якій розповідається про нелегкі дні і ночі афганської війни, містяться спогади воїнів-хмельничан.

Слова подяки і привітань воїнам-афганцям прозвучали від Катерини Анатоліївни Чабан – головного спеціаліста управління культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА. Музичним дарунком для шановних ветеранів стали вокальні номери студентів музичного училища ім. В.Заремби Ірини Барилюк, Катерини Козлової та Аліни Горбатовської. Студенти медичного коледжу теж підготували подарунок воїнам-афганцям - прочитали вірші присвячені подіям тих днів.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона