Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Ти - вічний біль, Афганістан
Вечір-спогад до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. В цей день, 25 років тому, був виведений обмежений контингент радянських військ з Афганістану.

За кожним воїном-афганцем доля, життєвий подвиг. У полум’ї війни мужніли молоді солдати і офіцери, з перших днів служби пізнавали ціну життя, складали іспит на зрілість, проявляли найкращі людські якості – самопожертву, братерство, благородство. Кожен четвертий солдат був родом з України.

13 лютого в обласній бібліотеці для юнацтва відбулась зустріч з учасником бойових дій - полковником запасу Жолнеркевичем Михайлом Олексійовичем. На зустріч завітали учні СЗОШ №15. Із розповіді воїна-афганця вони дізналися про важку службу в Афганістані, бойові завдання і операції, в яких йому доводилось брати участь, про події, які донедавна були маловідомими. Михайло Олексійович представив фото-колаж реальних кадрів війни на теренах афганської країни, який був створений Хмельницькою міською спілкою ветеранів Афганістану.

Вірші подільських поетів Петра Савчука, Олександри Ванжули, Сергія Карповича, Альбіни Беззуб звучали на зустрічі у виконанні читачів бібліотеки.

До уваги присутніх представлена книжкова виставка з великою кількістю художньої літератури, альбомів, дисків, статей із періодичних видань, присвячених афганській темі. Музичним дарунком стали пісні військової тематики у виконанні нашого читача-учня НВК №2 Владислава Левицького.

Такі зустрічі будуть в бібліотеці протягом всього року, оголошеного Президентом України Роком учасників бойових дій на території інших держав. Найближча-18 лютого.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона