Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Ювілейний вечір Петра Карася в обласній бібліотеці для юнацтва

Вечір – вшанування відомого на Поділлі та за його межами поета, прозаїка, журналіста Петра Карася з нагоди його 75- річчя відбувся 17 січня в обласній бібліотеці для юнацтва.

Петро Карась - заслужений журналіст України, член Національної спілки письменників, автор 50-ти поетичних і прозових книг. Лауреат обласної літературної премії «Корчагінець», обласної літературної премії ім. М.Годованця, хмельницької міської премії ім.Б.Хмельницького. На його слова написали десятки пісень такі відомі композитори як А.Горчинський, В.Атаман, М.Балема, І.Пустовий, М.Люшня та ін. А пісня «Козацькому роду нема переводу» колективом обласної філармонії «Козаки Поділля» виконується не лише в Україні, а й за її межами.

Привітати ювіляра завітали до бібліотеки багато поважних гостей, серед яких керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької обласної ради Валерій Брицький, керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Людмила Черевченко, народний артист України , композитор Микола Балема, колеги по перу - письменники та журналісти, артисти. На вечорі звучало багато теплих слів на адресу ювіляра-майстра художнього слова, патріота своєї Батьківщини, палкого вболівальника за долю України. У виконанні артистів обласної філармонії С.Тимчишака, Н.Каськової та ін. звучали пісні на вірші Петра Карася. Бібліотека організувала розгорнуту книжкову виставку творів ювіляра.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона