Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

В обласній бібліотеці для юнацтва відкрито пункт вільного доступу
до Інтернету від «Бібліомосту»

13 січня 2014 року в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва відбулося урочисте відкриття пункту вільного доступу до Інтернету від програми «Бібліоміст».

«Бібліоміст» - це проект у рамках ініціативи "Глобальні бібліотеки" Фонду Білла і Мелінди Гейтс, яка реалізується в Україні та інших країнах світу.

Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва стала переможцем конкурсу проектів «Організація нових бібліотечних послуг з використання вільного доступу до Інтернету». В рамках цього проекту в бібліотеці встановлено 10 комп’ютерів. Це робочі місця для користувачів з безкоштовним Інтернет-доступом, а також зони WI-FI та програма відео-спілкування SKYPE. Всі бажаючі зможуть скористатися можливістю самостійно, або за допомогою бібліотекарів-консультантів, шукати потрібну інформацію, спілкуватися, навчатися.

Відкриття Інтернет-центру – це відкриття нової сторінки в обслуговуванні читачів за допомогою сучасних Інтернет-технологій. Основне завдання Інтернет-центру – забезпечення оперативного доступу до різносторонньої інформації представників різних соціальних верств населення, становлення та розвиток їхньої інформаційної та інтелектуальної культури.

На відкриття Центру завітали Оксана Володимирівна Стасюк - консультант управління з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату Хмельницької обласної ради, Марина Валентинівна Алєксєєва –заступник начальника управління культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА, представники молодіжних громадських організацій, волонтери, працівники центрів соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, учні професійно-технічних навчальних закладів, військовослужбовці, користувачі бібліотеки.

Працівники бібліотеки впевнено стають на «міст» інновацій, де Інтернет не конкурент, а повноцінний партнер в епоху життя в двох вимірах, поєднання книги і Інтернету. Це єднання безмежно збагатить бібліотеку і тих заради кого вона працює.

Запрошуємо хмельничан і гостей міста скористатись послугами нашого Інтернет-центру.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона