Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

"Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності та Всеукраїнський день заощаджень"

Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва відгукнулась на ініціативу Національного банку України і активно включилась в проведення Всеукраїнського Тижня фінансової грамотності. В рамках Тижня з 4 по 10 листопада проведено відкритий урок фінансової грамотності «Прозоро про фінанси», тренінг практичних навичок «Твоя фінансова свідомість», письмове інтерв’ю, година інформації «Вірний шлях до успіху», огляд виставки-презентації фінансових бестселерів «Думай і багатій». Головними завданнями цих заходів є підвищення рівня фінансової грамотності населення України та виховання обізнаних клієнтів фінансових установ, якими в майбутньому стануть учні шкіл і студенти. Ця категорія позбавлена фінансових стереотипів, тому працювати з ними простіше, залучаючи їх до обговорення реальних фінансових питань, до участі у покращенні фінансового стану своїх родин, популяризації ідеї системного заощадження та збереження коштів заради фінансової стабільності у майбутньому.

Прес-служба Національного банку України розробила низку просвітницьких сценаріїв, за якими працівники бібліотеки та банків - заступник начальника Управління Національного банку України у Хмельницькій області Дублянко Петро Андрійович, керівник напрямку « Агентська мережа» південно – західного регіонального управління Приватбанку Оніщук Олександр, начальник відділу супроводжуючого кредитного профілю Хмельницького відділення Укргазбанку Сербін Андрій реалізували цей просвітницький проект в юнацькій читацькій аудиторії. Учні СЗОШ №6 та №15, студенти медичного училища мали можливість освоїти практичні навички створення бюджету, дізнались про неординарні варіанти заощадження фінансів, варіанти планування їхнього фінансового майбутнього, враховуючи сферу їхніх майбутніх інтересів та про банківські продукти, адресовані цій категорії клієнтів.

Фахівці бібліотеки вдячні за надзвичайно професійно підготовлені матеріали для різних категорій населення та високий фаховий рівень представників банківських установ, що провели ці заходи в рамках Тижня фінансової грамотності в бібліотеці. Обласна бібліотека для юнацтва планує в наступному році ініціювати проведення циклу таких заходів для молоді в усіх бібліотеках Хмельниччини та сподівається на підтримку Національного банку України.

На протязі тижня в бібліотеці діяли книжкові виставки новинок економічних та фінансових видань, до яких, після проведених заходів, дуже зріс інтерес користувачів.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона