Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

День Призовника в обласній бібліотеці для юнацтва

«Юнаки присягають Вітчизні»

Служба в Збройних Силах України – важливий етап в житті юнаків, коли розвивається особистість, формуються риси характеру справжнього чоловіка, необхідні для захисника Батьківщини. Підготовка до військової служби – одне з головних завдань для юнаків. Попереду нові ситуації та питання, в яких хочеться розібратися самостійно чи звернутися до компетентних осіб. І тут на допомогу призовникам приходить бібліотека, яка щорічно організовує Дні призовника.Ці заходи допомагають виховувати молодь у дусі патріотизму, любові до рідної землі, вірності своєму народові, прагненні служити його інтересам, бути гідними нащадками історичних цінностей та традицій українського народу, підвищують престиж наших Збройних Сил.

16 жовтня на базі бібліотеки організовано черговий День призовника. На зустріч з юнаками - учнями ВПУ №18 завітали військовослужбовці в/ч А-0553 та 19-ї ракетної бригади. Їх розповіді допомагають читачам дізнатися про правила і умови контрактної служби, про історію і традиції української армії, можливості в Україні обрати військову професію. Учасникам зустрічі працівники бібліотеки надали інформаційну пам’ятку «Я б у армію пішов» (юридичні аспекти військової служби за контрактом).

Кращі зразки художніх творів військової тематики на книжково-ілюстративній виставці «Є така професія – Батьківщину захищати» надали читачам можливість познайомитись з цікавими і маловідомими сторінками історії, розбудови і сьогодення Української Армії.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона