Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

"Парад країн Європи"

День Європи - свято держав, членів європейського співтовариства. Цей день став символом мирної співпраці між суверенними націями, що грунтується на спільних цінностях та спільних інтересах, миру, солідарності, демократії. Прагнення до європейського рівня життя та європейських стандартів визначило європейський вибір нашої країни.

Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного українця.

16 травня читачі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва, учні СЗОШ №14, відвідали захід, присвячений Дню Європи "Парад країн Європи". Метою заходу було формування у підростаючого покоління загальноєвропейського світогляду, знань, умінь та навичок для проживання у європейському співтоваристві, сприяння вивченню іноземних мов.

Віртуальну подорож країнами Європи допомогли здійснити запрошені на захід працівники Центру європейської інформаціїобласної наукової бібліотеки Нижник Тетяна Григорівна і Ярмолюк Анжела Григорівна, які поділилися своїми враженнями від перебування в цих країнах.

Присутні змогли дізнатися багато нового про Європейський Союз, його історію і сьогодення, а також пройтися старовинними вулицями Варшави і Кракова, помилуватись краєвидами Парижа, Берліна і Дрездена. Класична музика, зокрема музичні шедеври видатних композиторів Ф.Шопена, Л. Ван Бетховена, Ф.Мендельсона створювали неповторну атмосферу в залі, а твори всесвітньо відомих поетів Г.Гейне, П.Верлена, А.Міцкевича стали чудовою літературною родзинкою нашого заходу.

Учні з цікавістю ознайомились з книжковою виставкою “Європейський калейдоскоп” та активно відповідали на запитання вікторини “Що ти знаєш про країни Європи?”

Завідуюча відділом читального залу Чмир Т.Н.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона