Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

День вишиванки в юнацькій бібліотеці:
креативно і патріотично

Обласна бібліотека для юнацтва щороку у Всесвітній День вишиванки організовує творчі акції для своїх читачів, втілюючи в цей день нові і креативні ідеї.

День вишиванки 2022 року затьмарений агресію російських загарбників. Віра в перемогу, в мир і процвітання нашої України - стали основною ідеєю у святкуванні бібліотекою Дня українського оберегу.

Колектив розпочав святкування з акції «Вишиванка - захиснику». Придбавши вишиту сорочку, бібліотекарі в координації з керівництвом військового шпиталю, обрали кандидата на наш подарунок- пораненого бійця Владислава з Харківщини, який вже понад два місяці лікується в нашому місті. Акція дарування відбулася в шпиталі. Бібліотекарі з почуттям шани і вдячності побажали воїну, щоб подільська вишиванка була йому оберегом та взяли слово, що після Перемоги він завітає до бібліотеки в цій вишиванці.

А на майданчику перед бібліотекою діти-переселенці разом з хмельницькими ровесниками – учасниками Першої професійної студії пісочної анімації під керівництвом Оксани Мергут, яка працює на базі книгозбірні,залюбки "вишивали"сорочку кольоровим піском, вкладаючи в сонячний візерунок своє прагнення миру, добра, безтурботного дитинства.Виставка рушників бібліотекарів, українські пісні, дитячий гамір приваблювали перехожих, які з задоволенням спостерігали за дитячою творчістю. Цей мистецький перформанс поєднав дітей з різних куточків України, долучив до знайомства з народними подільськими традиціями, подарував дітям неперевершені емоції.

Вікторини про вишиванку, цікаві майстер-класи, книжкові презентації впродовж дня відбувалися в різних відділах бібліотеки.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона