Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Благодійна акція «Дім для сироти».

Вже другий рік поспіль Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва долучається до обласної благодійної акції-конкурсу "Дім для сироти", зініційованої ГО "Хмельниччина без сиріт"( кер. Т.Воронцова).

Впродовж листопада будиночки, змайстровані з любов'ю добродіями, а це - діти та дорослі, дошкільні та шкільні колективи, на деякий час оселилися у відділі мистецтв бібліотеки. Кожен з 70-ти учасників цього проекту підійшов до створення свого будиночка творчо та креативно. Великі і маленькі, казкові і сучасні, будинки-палаци та етнобудиночки, солодкі будиночки,будинок-обгортка для книг та ціла вулиця будиночків - вирує фантазія у авторів. Вражає різноманіття форм і дизайну, підсвітки, декорація та облаштування кожної оселі. Не забули творці й про господарів та домашніх тварин. Автори, об'єднані ідеєю подарувати кожній сироті "теплий дім", виконали свою творчу місію.

Цього року було обрано 12 переможців!

Це колективи:Хмельницький дитячо-юнацький центр; 8-Б клас Хмельницької СЗОШ №19; заклад дошкільної освіти№47 "Дзвіночок" та окремі учасники: Ковальчук Соломія, Гуцал Ніколь, Куртиш Марта, Романовський Влад, Журба Інна, Фойко Оксана, Адамьонок Ксенія, Рожіхіна Віолетта, Рець Вікторія, Русін Андрій, Слободян Стефанія.

5 грудня, в Міжнародний день волонтера, в бібліотеці відбулось свято за участю народного депутата С.Мандзія, на якому було нагороджено переможців акції-конкурсу та вручено призи від спонсорів.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона