Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

«Майстерність, уява й вправні руки»

Відкриття виставки в обласній бібліотеці для юнацтва

Радісне свято творчості відбулось 15 вересня у виставковій залі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва - відкриття виставки творів викладачки Хмельницької художньої школи Любові Хворостюк-17 творів живопису та 24 оригінальні роботи її вихованців, виконані в техніці колажу.

Юні художники порадували глядача цікавим, яскравим, характерним світом образів тих, хто оточує їх у повсякденні - матусь, бабусь, сестричок, подруг. Уява, вправні руки дітей створили надзвичайно милих, по-справжньому живих домашніх улюбленців - кошенят, песиків, кроликів.

Тут можна зустріти ведмедя, лисичку і жирафа, тропічних птахів, а також мультяшного героя шерифа Вуді. Оволодіти таким цікавим видом творчості як колаж юним творцям допомогла їх наставник Любов Анатоліївна, а ще дитяча невгамовна фантазія, багата уява і обізнаність, невтомні пальці та величезна майстерність. Органічно доповнюють галерею дитячої творчості живописні роботи їх улюбленої викладачки Любов Хворостюк. Адже для юних художників дуже важливим є сприйняття свого наставника не тільки як педагога, але й як митця. Для автора прекрасних, настроєвих творів це своєрідний творчий дебют. Представлені тут пейзажі й натюрморти, зроблені з душею, яскраві, соковиті, наповнені позитивом. Глядача приваблює вміння авторки створювати неповторний образ живої природи, який особливо проявляється в акварельних роботах "На ставку", "Бакота", "Улюблені квіти". Щирі вітання, оплески звучали на адресу авторів вернісажу від рідних, друзів, викладачів. Творчих успіхів творцям прекрасного бажали заступник директора юнацької бібліотеки Віра Тарчевська , художник Микола Шафінський. Цікавим був огляд експозиції від мистецтвознавиці, методистки художньої школи Людмила Рожко-Павленко . Захоплено і емоційно ділилась враженнями від створення колоритного "Тропічного тукану" юний автор Мілана Ковш. На святі звучали мелодії у натхненному виконанні Івана та Данила Хворостюків.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона