Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Пісочна вистава «Попелюшка» від Оксани Мергут в бібліотеці

Ввечері 29 листопада у відділі мистецтв Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва панувала по-особливому казково-чарівна атмосфера. Пісочна Фея Театру піску Першої професійної студії пісочної анімації Оксана Мергут подарувала і дітям, і дорослим пісочну історію про Попелюшку, повну чудес і неймовірних перевтілень. Організатори вистави запросили на перегляд казки і дітей, чиї батьки віддали своє життя за Україну.

Одну з найвідоміших казок світу про бідну дівчинку, яка знайшла любов і щастя, синтезували із музичним супроводом під сучасність. Озвучила її Тетяна Гуща.

Діти були заворожені не тільки пісочною казкою у майстерному виконанні Оксана Мергут, але й мали можливість доторкнутись до плаща Феї, щоб здійснились мрії. Отримали від неї автограф на пісочній листівці, фотографувались у яскравій фотозоні з казки. Мистецький простір дійства доповнили книжкова виставка-інсталяція, на якій представлено різні видання популярної казки та дитяча творча зона для малювання. Допитливим глядачам цікаво було дізнатись, що сюжет "Попелюшки" втілений у фольклорі майже всіх народів планети, до цієї історії звернулись відомі казкарі Шарль Перро, брати Грімм, Євген Шварц. Найцікавіше казку проілюстрував художник Джон Пейшенс. Діти відкрили для себе широкі можливості пісочної анімації та впевнились - казкових чудес ніколи не буває забагато!

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона