Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Бібліотечний фотокрос «Моє хобі-читання!»

Фахівці хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва залучають підлітків до читання, використовуючи різноманітні інтерактивні форми роботи. Весело провести час та ще й дізнатися багато цікавого про рідне місто, відомих авторів та захоплюючі книги мали нагоду учні ліцею №17, які 1 листопада взяли участь в організованому фахівцями відділу абонементу юнацької бібліотеки фотокросі «Моє хобі - читання».

Бібліотекарі перед початком фотокросу дали завдання юним читачам знайти у місті арт- об’єкти, які відповідають назві чи сюжету того чи іншого відомого твору та зробити біля них світлини з цією книгою. З книгами Т.Г.Шевченка читачі помандрували до пам’ятника Кобзареві. А біля скульптурної композиції Богдана та Миколи Мазурів «Черепаха» читачі зробили фотосесію з книгою Ганни Чубач «Черепаха Аха-аха». Креативною фотозоною для учасників фотокросу стала «Алея закоханих» біля Майдану Незалежності. Сюжетні лавочки викликали в юних слідопитів асоціації з цілим рядом книг. Тому тут зроблено світлини з книгами Тамари Крюкової «Зоряний лицар», Ульфа Старка «Маленька книжка про Любов», Памели Треверс «Мері Поппінс», «Казками» Вільгельма Гауфа.

Такі форми роботи розвивають кмітливість та образність мислення, спонукають до читання, допомагають краще пізнати своє місто .

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона