Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

«Канікули»

Протягом літа у виставковій залі бібліотеки діє виставка творчих робіт учнів Хмельницької дитячої школи мистецтв «Канікули». В експозиції представлено 22 живописні та графічні роботи, в яких тема канікул отримала несподівано нове звучання.

Щире, позитивне, радісне мистецтво об’єднало дітей в прагненні показати різноманітний світ та щирі емоції.

Експозиція виставки «Канікули» «забарвлена» в радісні кольорові відтінки, юними художниками заданий тонізуючий імпульс в позитивне світосприйняття літнього періоду.

Літо щедре на яскраві сюжети для залюблених в мистецтво дітей. Це і спостереження за світом тварин і рослин, літній відпочинок на березі річки або милування морським прибоєм, враження від туристичних подорожей або прогулянки вулицями рідного міста, емоції від спілкування з улюбленими тваринами або відтворення в малюнках веселих розваг та книжкових героїв.

У кожного автора свій особливий настрій. Анжела Деготюк в своєму літньому натюрморті мовою мистецтва змалювала свій «Солодкий настрій». Чекає приємних сюрпризів від канікул Марина Клімова з роботою «Загадай бажання». Яким може бути щасливим день у Хмельницькому показала у своїй роботі Вікторія Татаренко, запрошує до «Прогулянки містом» Катерина Одноочко. Виявляється лісова галявина може бути не тільки казковою, як в роботі Маргарити Горбатюк «Лісова казка», але й відкриває для допитливих ботаніків свої секрети, як в роботі Андрія Шалабавки «Допитливий ботанік».

Попереду у дітей не тільки літній відпочинок з подіями та емоціями, цікаві відкриття – все це буде змальовано їх веселим пензликом.

Завітайте на виставку «Канікули». Юні митці проведуть вас по місцях, де вони побували, ви зможете надихнутись образами, думками та темами, які заслуговують на увагу. Відчуйте сонячний пензлик юних художників, надихніться їх енергетикою.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона