Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Канікули в бібліотеці - весело та пізнавально

В обласній бібліотеці для юнацтва в спекотні червневі дні весело та креативно проводять час діти з пришкільних таборів відпочинку. Бібліотекарі побудували програму перебування школярів в бібліотеці таким чином, щоб вони могли не тільки відпочити, поспілкуватися, але й пізнати багато нового, необхідного в повсякденному житті.

Так, працівники відділу періодики і соціокультурної роботи Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва спільно з фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в Хмельницькій області Мельник Альоною та Ромасюковою Тетяною провели тренінгове заняття "Відпочиваємо безпечно" для вихованців табору "Веселка" ліцею № 15 ім. О. Співачука. Завідуюча відділом бібліотеки Ірина Міщенко провела коментований огляд книжкової виставки "Безпечне літо", один із розділів якої презентував літературу щодо безпечної поведінки на воді. Спільно з юристом Хмельницького регіонального центру безоплатної правової допомоги Ольгою Чорною організовано правовий тренінг з циклу «Великі права маленької людини» для відвідувачів пришкільного табору НВК № 6. Школярі продемонстрували відмінні знання прав та обов’язків дітей за статтями Конвенції ООН про права дитини та Конституції України, прийняли участь у правознавчих вікторинах, конкурсі малюнків та рольових іграх.

7 червня читальна зала радо вітала в себе допитливих читачів з англомовного шкільного табору СЗОШ №7. Великий вибір літератури у читальній залі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва нікого не залишив байдужим.

В червні у відділі абонементу бібліотеки для юнацтва проходять Дні класики. Працівники відділу привертають увагу юнацької аудиторії підбірками творів класиків, які є ювілярами червня. Відвідувачам презентовано книги, інформаційні повідомлення й портрети Олександра Пушкіна, Ясунарі Кавабати, Івана Кирія, Марка Черемшини, Анни Ахматової, Григорія Храпача. Не залишилися поза увагою і сучасні популярні письменники, чиї річниці припали на червень. Так відвідувачі мають можливість переглянути твори короля містичних детективів Дена Брауна та творця проникливої психологічної прози Галини Вдовиченко, яка останніми роками радує своїми літературними експериментами не лише дорослих а й наших маленьких читачів.

Відкритий мистецький інтерактивний простір подарував школярам ЗОШ 18 ім.В.Чорновола яскраві емоції та незабутні враження. Діти глибше пізнали мистецтво живопису, беручи участь у екскурсії - квесті по експозиції робіт учнів Хмельницької дитячої школи мистецтв "КАНІКУЛИ", а робота Климової Марини "Загадай бажання" спонукала юних глядачів поділитися своїми мріями. Art-розвага "Домалюй мене" згуртувала її учасників. На майданчику перед бібліотекою розквітла червона квітка-гігант, намальована піском. Діти навчались як можна пройти крізь аркуш паперу. Відчули себе справжніми зірками, співаючи в караоке українські хіти

Канікули лише розпочалися і бібліотекарі ще мають чим дивувати наших юних читачів.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона