Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Бунтарське серце Симона Петлюри

17 травня 2019 року працівники відділу періодики і соціокультурної роботи Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва провели для військовослужбовців в/ч 3053 політичний портрет «Бунтарське серце Симона Петлюри» до 140- річчя з дня народження визначного українського громадського і державного діяча.

Завідуюча відділом Ірина Міщенко розповіла присутнім про події Української революції 1917-1921 років, її головні етапи та видатних громадсько - політичних діячів. Ім’я Симона Петлюри стало символом боротьби за волю та незалежність України. Він - видатна постать в українській історії, яка привертає увагу своєю неординарністю та винятковістю, жертовністю та непохитністю. Для сьогодення такий образ є актуальним - герой країни, який намагався добитися незалежності своєї Батьківщини. Симонові Петлюрі належить честь організації української республіканської армії.

Демонструвався фільм «Симон Петлюра – маловідомі сторінки життя». Особливо зацікавили читачів уривки з художнього фільму «Таємний щоденник Симона Петлюри», який став подією українського кінематографу.

До уваги читачів була представлена виставка – портрет «Симон Петлюра - дорогою втрат і перемог», про життя і політичну діяльність Голови Директорії Української Народної Республіки, Головного отамана військ УНР.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона