Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Екскурсія до військової частини

Щороку для своїх читачів Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва з метою профорієнтації та патріотичного виховання проводить ознайомчі екскурсії у військові частини міста.

28 березня 2019 року читачі бібліотеки - учні Хмельницького ліцею електроніки, разом з бібліотекарями відвідали 8 полк спеціального призначення.

Хлопці - майбутні воїни, познайомитись з умовами служби спецпризначенців. Офіцери полку знайомили учнів з історією частини, яка була створена у 1962 році, має славні військові традиції і Героїв України – учасників війни з російськими агресорами , серед яких Євген Олександрович Зеленський, Ігор Володимирович Гордійчук, Олександр Петрович Петраківський. Хмельницькі спецпризначенці брали участь у багатьох масштабних навчаннях військ. У 2012 році вони були відзначені, як найкраща частина розвідки Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Кімнаті військової слави учням демонстрували експонати, які привозять воїни зі Сходу: військове знаряддя, зброя, стрілецькі трофеї – це основа майбутнього музею, який буде відкритий у військовій частині незабаром.

У клубі для екскурсантів був організований показ озброєння та амуніції сучасних Збройних Сил. Хлопці із захопленням та гордістю потримали у руках снайперську гвинтівку, автомат, тактичні біноклі та монокуляри. Бажаючі, а їх було багато, вперше у житті, під наглядом інструктора складали парашут, уявляючи себе десантниками.

Хлопців – допризовників зацікавила інформація про контрактну військову службу, та умови вступу до вищих військових навчальних закладів.

Військовослужбовці були відкритими та підвищили мотивацію юнаків до вибору військової служби і професії військового.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона