Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Творчий вечір Леоніда Мазура

14 березня в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва в колі пошановувачів , друзів та родини відбувся вечір української ліричної пісні та поезії «Сніжинка на долоні» автора музики і виконавця Леоніда Мазура.

Леонід Мазур є членом міської літературної спілки «Поділля», учасник фестивалів “РОЗКУТТЯ”, “ВАЛЬС БОСТОН”, лауреат (3-е місце) фестивалю - конкурсу авторської пісні та співаної поезії «Оберіг» у Луцьку (2018 р.).

Беручи участь у загальноміських патріотичних заходах, зокрема в благодійному концерті української військово-патріотичної пісні «Про що сьогодні співають барди», він сприяє активному розвитку української піснетворчості.

У творчому доробку митця особливе місце посідають пісні на вірші відомих українських поетів Т. Г. Шевченка, Лесі Українки, В.Стуса, В. Симоненка, О. Олеся, В. Сосюри, В. Булаєнка, В. Ковтуна, М. Федунця, І.Іова. Нове звучання бардівського жанру Леоніда Мазура відчутно у творах «Європа мовчала» на вірші Олександра Олеся, «Червоні тюльпани» — пісні, присвяченій воїнам - «кіборгам» на слова поета Василя Ковтуна.

В програмі творчого вечора взяли участь подільські поети Йосип Осецький, Віталій Міхалевський, Марія Лисайчук, Неоніла Яніцька, Раїса Біберіна та інші.

Бард виконував пісні, написані ним на власну поезію та на твори запрошених поетів, які , в свою чергу, читали свої вірші та вітали Л.Мазура з ювілеєм, який він відзначив 4 березня.

Пісенний вечір пройшов в атмосфері щирості, душевного тепла, прекрасної поезії та музики.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона