Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Творчий вечір літератора та краєзнавця Валентина Говоруна.

1 березня в обласній бібліотеці для юнацтва відбулась презентація творчого доробку поета, краєзнавця Валентина Давидовича Говоруна. Валентин Давидович знана на Хмельниччині людина, педагог, літератор, дослідник рідного краю. Вчитель біології і географії Хмельницького колегіуму ім. В.Р. Козубняка, лауреат премії Хмельницької міської ради 2008 і 2010 років та премії «Скарби землі Болохівської» 2012 року. Автор навчальних посібників «Дикі звірі Хмельниччини», «Риби, земноводні, плазуни і звірі Хмельниччини», «Птахи Хмельниччини», «Річки Хмельниччини», «Гриби Хмельниччини», які отримали наукові рецензії ряду провідних науковців регіону та столиці і право друкуватись з грифом Національної академії педагогічних наук України та були високо оцінені науковцями і освітянами нашої держави. В.Говорун також автор художніх книг «Віхола думок», «Дзеркало часу» та «Козачилась Україна». Друкувався в численних альманахах та колективних збірках. Член Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України» та Всеукраїнської Спілки краєзнавців.

Запрошені на зустріч мали можливість привітати Валентина Говоруна з 55-річним ювілеєм та познайомитися з його поетичною творчістю. Вірші та прозу з книги «Козачилась Україна» читав сам автор та гості зустрічі, а пісню на слова ювіляра ( музика І.Пустового) «Колисала мати сина» віртуозно виконала солістка ансамблю «Козаки Поділля» Олена Мишляковська.

Привітали ювіляра колеги по літературному цеху – Володимир Захар`єв, Галина Корицька , Микола Чевелюк , Йосип Осецький та ін., а також голова Хмельницької організації Всеукраїнської спілки краєзнавців Юрій Іванович Блажевич та директор обласної бібліотеки для юнацтва Тамара Таньчук.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона