Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

«Серця скоряються коханню»

Любов – великий мотиватор. Закохані люди здатні на подвиги і готові до великих звершень. Саме таку концептуальну лінію взяли за основу фахівці відділу абонемента Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва, готуючи літературну мозаїку «Серця скоряються коханню»: почуття в житті великих письменників.

Студенти Хмельницького кооперативного торгово-економічного інституту переглянули відеоролик «Кохання надихає», в якому розповідається про величні архітектурні споруди і парки, створені на честь закоханих або в пам'ять про них. А ще молоді люди побачили, що закохані художники увіковічнювали своїх муз на полотнах, а скульптори відтворювали кохані риси в мармурі і глині. Бібліотекарі розповіли й про те, як коханні жінки письменників впливали на їх долю, продемонстрували, в яких серіях книг можна дізнатися про кохання знаменитих майстрів пера, які автори спеціалізуються на життєписах відомих майстрів слова.

Потім молоді люди складали половинки сердець, з портретами письменників та їх коханих, а бібліотекар під музичний супровід розповідала про їх історії і цитувала уривки творів написаних під впливом найпрекраснішого почуття, пропонувала послухати поезію Костенко, що стала романсом. Фахівці запропонували студентам долучитися до спільноти читачів у Facebook і відслідковувати новинки у галузі літератури, а також брати активну участь у заходах, організованих працівниками Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона