Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 


Майстерня новорічних див

Напередодні Нового року всі в очікуванні новорічних див. Але, виявляється, дива можна створювати власноруч. Майстерня новорічних див, яка працює у відділі мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва подарувала своїм відвідувачам особливі неповторні емоції. Адже кожен її учасник з піднесеним творчим натхненням та радістю зміг виготовити свій авторський подарунок.

За традицією майстер-класи з декорування та розпису новорічної іграшки були проведені для студійців Центру анімаційних мистецтв Оксани Мергут.

Вражає справжній політ фантазії дітей- кожна кулька має свій унікальний малюнок. Хтось зробив спробу намалювати акриловими фарбами пухнасту красуню і прикрасив її гірляндами з золотого пилу, неповторною є авторська кулька з зображенням фігурних ковзанів, оздоблених блискітками та стразами - яскрава дівоча візуалізація своєї мрії, не обійшлось і без рожевого поросяти – символу 2019 року, оригінальними і стильними виявились кульки, виконані в техніці декупажу. Такі іграшки стануть справжньою прикрасою для новорічної ялинки.

Захоплюючим був і майстер-клас з виготовлення альтернативної новорічної настільної ялинки. Юні творці, беручи до уваги дизайнерські тенденції, що диктують простоту, лаконічність і креативність, створили надзвичайно ефектні та оригінальні новорічні ялинки. Картонний конус для каркасу, різнокольорова палітра ниток, мереживні стрічки, декор для оздоблення і трішки фантазії, художнього смаку та майстерності – і унікальна святкова прикраса готова!

Дивували своїм вмінням і старанністю учасники майстер-класів з розпису медово-імбирних пряників. Королівська глазур, що слугувала за їстивні фарби, в майстерних руках юних митців-кулінарів перетворювалась на зимові візерунки та неповторні розмальовки на пряникових будиночках, рукавичках, лісових звірах, чоловічках.

Новорічно-різдвяні подарунки, створені дітьми з гарним настроєм та любов’ю, прикрасять новорічно-різдвяні свята.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона