Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


Булінг боїться розголосу

Булінг – це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст якого кожен із нас не просто знає, а в багатьох випадках стикався з цим явищем у дитинстві. Булінг (цькування) - це агресивна поведінка щодо окремої особи або групи, з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження.

За статистикою 80% українських дітей піддаються цькуванням, навіть не усвідомлюючи цього.

Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва стала одним з організаторів круглого столу «Булінг боїться розголосу» . 13 листопада в приміщенні бібліотеки зібралися активісти ГО"Молодь за краще майбутнє", волонтери, студенти та старшокласники, представники профільних управлінь, психологи та психотерапевти, педагоги тощо аби підняти питання булінгу в молодіжному середовищі т а розробити шляхи подолання цього ганебного явища. Круглий стіл по проблемах булінгу - це останній захід з десяти, реалізованих в рамках проекту взаємодії громади і поліції на засадах партнерства "Активність починається з тебе". Чотири години інтенсивної роботи, багато напрацювань, розкриття проблеми булінгу за різними підходами, нові партнери й однодумці - це те, що відбувалося в цей день в бібліотеці. Під час засідання та роботи у групах у форматі "Світового кафе" було напрацьовано багато матеріалу, розглянуто багато підходів до вирішення питань цькування та вималювалися певні обриси подальшої роботи у цьому напрямку. Гарний внесок у роботу круглого столу зробила гостя з Канади - Трейсі Харді - старша радниця з поліцейських питань Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР). Її досвід свідчить - питання булінгу вирішуються, головне знайти ефективний спосіб боротьби.

Всі учасники заручилися підтримкою партнерів та отримали потужний досвід та напрацювання під час засідання круглого столу, щоб разом з громадою зрушити проблему булінгу з місця, а згодом і подолати.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона