Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 


Практикум для шкільних бібліотекарів

Практикум для шкільних бібліотекарів області організували 6 листопада в Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва. Обслуговуючи таку ж, як і юнацька бібліотека, категорію читачів - старшокласників, фахівці шкільних бібліотек впродовж дня мали нагоду познайомитися з сучасними формами роботи з юнацтвом та запозичити багато корисного для використання в своїй повсякденній роботі.

Відбулося цікаве спілкування з колегами в кожному структурному підрозділі бібліотеки, під час якого практиканти отримали відповіді на питання, які їх хвилюють, які доводиться вирішувати в процесі роботи з читачами. Їх цікавили джерела поповнення фондів, критерії вилучення літератури, нові автори підліткової літератури, візуальне оформлення книжкових виставок , сучасні підходи до бібліотечного інтер’єру, організація в бібліотеці молодіжного середовища.

Провідний бібліотекар юнацької книгозбірні Леся Романюк презентувала колегам сучасні інтерактивні форми спілкування з підлітками, розповіла про можливості, які відкриває перед бібліотеками співпраця з громадськими молодіжними організаціями, зокрема і в написанні проектів та отриманні грантів, в тому числі і на поповнення бібліотечних фондів. А провідний бібліотекар Діана Матвєєва познайомила присутніх з сучасними методами популяризації художньої літератури.

Тільки тісна співпраця, партнерські стосунки між бібліотеками різних систем і відомств, які обслуговують юнацтво може сформувати нове покоління читаючої молоді.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона